joi, 9 aprilie 2015

Despre site-ul WikiElectronic

        Acest site intentioneaza sa ofere informatii din domeniul electronicii , automaticii, cu posibilitatea de a oferi celor care viziteaza o informare asupra unor subiecte din domeniu. In fiecare saptamana sau doua saptamani se va actualiza site-ul cu noi informatii adica un articol nou.
        De asemenea, puteti avea o propunere despre un subiect anume indicand si bibliografia aferenta (carte sau link web), prin postarea unui comentariu la un articol anume sau trimitand un email pe adresa: wikielectronic2015@gmail.com .
       Veti vedea ca vor exista articole care sa fie din domeniul automaticii sau electronicii, cum ar fi : programare , achizitii de date , procesari semnale, electronica de putere, amplificari ale semnalelor (audio), acustica. Ele vor fi pozitionate in partea din stanga a paginii web in ordinea postarii lor.
         Aceste articole pot fi adresate celor care intentioneaza sa activeze in domeniul electronicii , studenti ,licentiati, sau care deja activeaza in acest domeniu.
          De asemenea, va exista o pagina care sa contina informatii cum ar fi idei (titluri de licenta) pentru studenti care sunt in ani terminali (an 3-4) si au nevoie de un suport. Pentru acesta puteti adresa un email la wikielectronic2015@gmail.com , deoarece nu face obiectul principal al acestui site.
          Comentariile pot sa contina mesaje de vanzare - cumparare ale vizitatorilor dar sa contina produse sau servicii care au legatura cu domeniul in cauza. Nu dorim comentarii care contin reclame la orice altceva in afara domeniilor discutate mai sus, chiar daca vor exista ele vor fi sterse.De exemplu anunturi: Vand kit arduino sau vand motoare dc pentru modele , vand tranzistori , repar , instalez etc. vor fi permise.
         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu